ZOMERACTIVITEITEN 2020
HEERHUGOWAARD

Algemene info.
Houd u er rekening mee dat het op de eerste inschrijfdag erg druk is en dat u even moet wachten. Er worden 30 minuten voor de aanvang nummertjes uitgedeeld. Wij doen ons best om de wachttijden zo kort mogelijk te houden en u zo snel mogelijk in te schrijven. U kunt maximaal voor 2 personen een inschrijfformulier inleveren. Deze maatregel hebben wij genomen om lange wachttijden te voorkomen. De werkgroep kan hier van afwijken indien daar een gegronde reden voor is.

Deelname aan de activiteiten is op eigen risico.
Er vindt geen terugbetaling plaats van het inschrijfgeld, tenzij de organisatie besluit een activiteit te annuleren.
Mocht u onverwachts verhinderd zijn, dan verzoeken we u vriendelijk doch dringend dit aan ons te melden. Wij kunnen dan nog eventueel mensen die op de wachtlijst staan benaderen.
U kunt hiervoor het volgende telefoonnummer bellen 0618554140 of via ons emailadres: info@zomeractiviteiten-hhw.nl
Indien u rechtstreeks naar een activiteit wil gaan dan verzoeken wij u dit tijdig aan ons door te geven. Zodat wij niet tevergeefs staan te wachten.
Activiteiten waarbij op het inschrijfformulier een rolstoelsymbool staat afgebeeld zijn toegankelijk voor rolstoelhouders. U dient echter wel zelf voor begeleiding c.q. vervoer te zorgen indien dit noodzakelijk is.
Website:
Alle informatie kunt u ook vinden op onze website: www.zomeractiviteiten-hhw.nl
Op de website vindt u ook een inschrijfformulier. U kunt het formulier ook downloaden en inleveren op de inschrijfdagen. U kunt hier ook de foto's die gemaakt zijn tijdens de activiteiten bekijken.
Meerijden:
Indien je meerijdt met een ander, dan zijn hier kosten aan verbonden. Bij de activiteiten in het boekje en de website staan de kosten vermeld die u aan de chauffeur dient te betalen.
U kunt op het inschrijfformulier aangeven of uzelf over een auto beschikt en hoeveel personen u mee kunt nemen of dat u mee wil rijden.